Hvorfor er dyr mindre verdt

Skrevet 03.09.2014 klokken 23:13 | Kategori: Hverdag | Kommentarer: 2


Hvorfor er dyr mindre verdt enn mennesker? Dette er mitt evige spørsmål, ett spørsmål som jeg gjerne vil ha svar på. Hvorfor er dyr mindre verdt en deg? Hvorfor er du så mye bedre? Jeg ser hele tiden en video om dyremishandling, og de som filmer står og ler. Det er så jævla kvalmt og jeg får så vondt inni meg.

Jeg skjønner ikke og jeg vil sikkert aldri forstå hvorfor MENNESKER er så stygge. Fordi mennesker er det styggeste, motbydeligste, idiotene som finnes på jorda. Jeg rett og slett hater hvordan mennesker tror de kan gjøre hva de vil. Forsøple, misshandle, drepe, forurense. Er virkelig mennesker bedre enn dyr? Svaret er NEI! Det er forskjell på villdyr og husdyr, men når alt kommer til alt er det forsatt dyr. 

Jeg er så lei av alle videoer av dyr som blir drept på en FORFERDELIG måte! Jeg husker da jeg var 10 år, jeg kom over en video der det var ei asiatisk dame som trakka ihjel både kaninunge og kattunge. Det sitter forsatt klistret i hjernen min, hvordan de skrek og hvordan hun lo. Jeg skjønner ikke hvordan de klarer, og hvordan de får til. 

Her om dagen kom jeg over en video med en kattunge. (Jeg så ikke videoen, men jeg leste hva som sto over) - De satte fyr på katten, og lot den brenne. 

Hvorfor er det slik at vi kan bare avlive dyr om de biter? Vi mennesker da??? Er vi så mye bedre??? NEI, vi er så mye verre. En hund har en sjanse, mens vi mennesker har uendelig??? Det er ikke rett! En hund er avhengig av en eier som oppdrar den rett, men er det da hunden sin skyld for at den biter? Og er det da rett å avlive den?

Det er så mange spørsmål, og alt for lite å få svar på.

 

Helt enig.

Er det din katt på bildet
M

03.09.2014 kl.23:20

aurora lol var jeg som laget b: Ja :-)
Skriv en kommentar


hits