Anbefalinger

Skrevet 18.01.2015 klokken 15:02 | Kategori: Produkter | Kommentarer: 1Dette er tre produkter jeg vil anbefale dere ''lesere''. Kommer til å linke hvor det er går an å få kjøpt det.


Denne er kjøpt på h&m (var ikke å få kjøpt på nettet). Det er både eyeshadow og eyebrow i den, og jeg synest den er ganske god forhold til mange andre. Øyenskyggen er kjempe god å ha på, den er myk og er ikke ''hard'' og er ikke vanskelig og ha av. Det er bare lys øyenskygge, men det finnes nok også i mørk.


Denne kan kjøper her. Denne bruker jeg for det meste i ansiktet, og den hjelper virkelig for folk med tørr hud. Jeg brukte den i en uke og da var alle ''inn tørket'' plasser borte. Har prøvd en annen produkt før og den hjalp overhode ikke, og den brukte jeg i en måned i strekk.Anbefaler hvertfall denne for dere som sliter med tørr hud. Lover at denne 100% funker.


Denne kan du få kjøpt her.Dette er absolutt en favoritt! Jeg bruker denne til strekkmerkene mine, og har kun brukt dem 3 dager. Jeg ser allerede forskjellen og satser på at de blir nokså borte til slutt. Denne anbefaler jeg ABSOOLUTT til alle med strekkmerker, arr osv. Skapte lykke for meg. 

Håper dere likte anbefalingene mine. Dette er min første gang og satser på at det blir flere i løpet av tiden. :-)

bjutifull

18.01.2015 kl.18:48

Fine anbefalinger. :)
Skriv en kommentar


hits