Leste nettopp...

Skrevet 21.07.2015 klokken 12:49 | Kategori: Meninger | Kommentarer: 1


ett innlegg jeg skrev for tre år siden. Først og fremst vil jeg si, så mye skrive feil, og for det andre vil jeg bare fortelle dere noe.

I det innlegget stod det hva jeg hadde opplevd. Jeg hadde en tung periode, jeg var ødelagt. Og jeg trodde at det aldri ville bli bra igjen. Jeg hadde liksom akkurat startet med puberteten og da ble det jo eeeextra vanskelig, ble selvfølgelig mer følsom.

La meg fortelle dere historien, kort fortalt. Jeg hadde blitt mobbet angående nesen i en lang periode, og det hadde blitt slutt mellom kjæresten. Du vet, first love? Eller du trodde det. Og det sårer jo som bare faen, ikke sant? Er ikke helt sikker på hva som som var verst... Men jeg tror det var kjærligheten. Fordi jeg tror jeg tenkte innerst inne at nesen min er sånn og at jeg kan dessverre (for deres del) ikke opereres for å bli den du vil jeg skal være. Altså hvorfor? Jeg må le, altså hvorfor ville jeg ha operert meg for at du skal synes at jeg er pen. Du var ikke pen selv engang, du hadde en helt for jævlig personlighet. 

Meg for 3 år siden.

Poenget mitt nå er å fortelle dere at mobbing er feil. At det kan fort ende dårlig, men for meg så endte det godt (ikke pga mobbingen, men jeg kom over det). Jeg er nå sammen med Joakim og vi har vært sammen i 2 år og 3mnd. Og jeg er så heldig. Han har gjort meg så lykkelig og gjort så jeg føler meg elsket.  Og til slutt vil jeg bare si at det ordner seg for alle, til slutt. Tenk framover, prøv deg fram og ta sjanser. 

Kat

21.07.2015 kl.13:07

Så godt å høre at alt er bedre nå :)
Skriv en kommentar


hits