Lyst til å rømme

Skrevet 05.10.2015 klokken 00:49 | Kategori: Hverdag | Kommentarer: 1


Jeg vil bare rømme, fra venner, familie, Norge og alt. Jeg vil se verden, klarer ikke å vente mer. Vil få tankene mine på andre ting, noe annet enn skole og dumme og vonde følelser. Vil møte flere folk, høre flere nye språk, lære å snakke flere språk.

Tenk deg og bare reist dit du vil, uten å tenke. Slippe å tenke, bare gjøre det. Alene. Det virker veldig skremmende, men jeg tror når du kommer deg dit, så vil du ikke angre ett sekund. Når du vet du er alene, tar du mer sjanser. Du tar initiativ til å snakke med andre og omvendt.

(80) Tumblrℓuxurу

Vil kaste opp tanke på at jeg må vente med å reise. Vil og klarer ikke. Vil bade, sole meg, utforske nye drinker, le med nye mennesker, spille volleyball på stranda, jogge ute ved siden av stranda, utforske nye attraksjoner, glemme ting, få nye morsomme minner, gjøre feil. Bare være en plass der ingen dømmer deg, og der ingen kjenner deg.

Route 66Arizona road trip, Route 66🙌

Kjøre Route 66, med en Dodge Charger 1969 hadde også vært en drøm. Og den drømmen skal bli virkelig. Jeg tror det er veldig viktig å ha en drøm du kan se opp til, som du har bestemt deg med å oppnå. Har du ingen drømmer du ikke har troen på skal skje, tror jeg livet blir trist og kjedelig.

Det finnes uendelig med måter du kan få drømmen i oppfyllelse, men det finnes grenser. Min største drøm er uansett å se nesten alt av Amerika. Og gjør alt for at den skal bli ekte.

✈(1) TumblrUntitled

akfxoxo

05.10.2015 kl.02:41

Kjenner meg igjen og er en grunn til at russenavnet ble Wanderlust - trang til å reise :-) Skolegangen er viktig for å realisere drømmene dine, så du kan tenke deg at jo bedre du gjør det på skolen, jo bedre blir reisen. Du har en trygghet å falle tilbake på når du har utforsket det ukjente. Den som venter på noe godt venter ikke forgjeves, sant?
Skriv en kommentar


hits