MIN ALLER STØRSTE DRØM

Skrevet 13.11.2015 klokken 13:59 | Kategori: Hverdag | Kommentarer: 0


Jeg får aldri nok av Amerika. Og tanken på at jeg ikke har råd til å reise dit og at jeg må vente kanskje 5 år for å få dratt dit... Vil gråte... Å vil dit nå, vil til New York og drikke kaffe, vil besøke empire state og frihetgudinnen. Vil til LA og sole meg, møte kjendiser, spise is, se nye ting. 

New York har alltid vært på nummer 1. Fordi det er så en vakker by, og alle sier det. Vil feire jul, nyttår, påske, midtsommer, ALT, vil gå på skole der, vil ha venner der og vil få en familie der. 

Har sett på Gossip Girl to ganger, fordi det er i NY. Og er veldig glad i alle filmer som er filmet i NY, ååååhh! Finnes virkelig ikke finere by.

Los Angeles er også en veldig fin by. Har spilt GTA V mye og det er i LA, selvfølgelig er ikke alt likt, men de er veldig flinke på å få noe av det likt! Så hver gang jeg ser noe av LA på TVn så ser jeg veldig fort hvor det er på GTA V. Å kunne bodd i LA hadde egentlig vært helt flott! Varmt hele året, strand og fine mennesker. Jeg hater kulden og kunne veldig gjerne ha bodd i LA, men da måtte jeg ha reist mye til NY. Elsker også strand! Alle vil vel bo i ett strand hus i LA? Drømmen min i ihvertfall. Eller her;

Her ser dere GTA V og LA. Det er veldig likt!


Skriv en kommentar


hits