White nature

Skrevet 10.02.2014 klokken 20:04 | Kategori: Photo | Kommentarer: 1


. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

1 kommentar

Memories

Skrevet 09.02.2014 klokken 21:49 | Kategori: Hverdag | Kommentarer: 4


Dette innlegget handler om noen minner jeg har hatt i livet som jeg virkelig husker og savner. Og til slutt vil jeg se att jeg faktisk har noen minner jeg burde holde på! (Det gjør meg glad, derfor.)

HessaCup
Dette minnet var det første som kom i hodet på meg. Det var fotballcup i Ålesund. Vet ikke hvorfor, men alt med det gjør meg glad. Fotball var ett sport som jeg virkelig elsket (nei, jeg elsker det endaaaaa), og jeg fikk dele det med det beste laget og mine bestevenner! Jeg har vært der 3 (4?) ganger. Og hver eneste tur har vært helt utrolig! Ett lag med både sinne, glede og tårer. Men når alt kom til alt så hadde alle det utrolig bra! Dette minnet vet jeg kommer til å være der i mange mange år til. Og hver gang jeg tenker på alt som har skjedd på de turene, vil jeg smile og le. 


Bjørnesund
Så har vi klasseturen jeg var på i 2011. Fy søren som jeg savner den plassen. Savner ikke bare plassen, men også den beste klassen jeg var med. Det var så lærerikt, men også såååå mange minner å få.Jeg vet ikke hva jeg skal skrive, fordi jeg savner alt! Båtturene, kveldene, varmen, kulden, lukten, aboslutt alt! Hadde gjort mye for å fått tilbake den turen med alle de fantastiske menneskene! 


Møre
Vet ikke hva jeg skal kalle det, men vi sier møre. Det er iallefall på hytta til Joakim (familien hans).  Og det er en utrolig nydelig plass, som jeg kunne med glede bodd på. Også ligger det ved saltvannet og jeg bare elsker alt med det! Kan fange krabber og sånt, og det er noe jeg liker hahahah. Minnenne der vil bare forbli i hodet mitt, fordi det er utrolig vanskelig å forklare hvor mye jeg elsker å være der! Alt er perf.


Danmark (Joakim og fam) 
Denne turen var ganske morsom egentlig. Vi tok båt fra Oslo- København og overnattet der. Overnattet i København. Og København- Oslo. Det morsomme var at det er 16 årsgrense på alkohol under 21%. Og det var så anneledes, og så moromt haha! Ikke nok med det så var København mye større en jeg kunne huske for 6 år siden. Kanskje ikke rart tanke på at jeg var liten den gang. Og det herlige var at jeg fikk være med kjæresten min. Og ja oppleve København på nytt, på litt mer spennende måte.


Det var ganske så få minner, men det er noen av minnene som gjør meg glad bare tanken på det! 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

4 kommentarer

Dumme uvaner

Skrevet 08.02.2014 klokken 22:25 | Kategori: Hverdag | Kommentarer: 0


1. Blir veldig fort irritert
Det er vanskelig å forklare, men jeg blir irritert for det minste ting.

2. Eier lite respekt
Når det kommer til respekt så eier jeg ikke respekt til folk. Om jeg eier respekt til noen, så skjer det veldig sjeldent.

3. Gråter som ett lite barn
Jeg er den personen som gråter for alt. Om jeg taper på ett spill feks. så kan jeg fort gråte, men også klikke som faen.

4. Hater mat (elsker det egentlig)
Når det gjelder mat så hater jeg nesten alt! Takler ikke fisk, kylling, villtkjøtt. Bare tanken på det gjør meg KVALM. Liker såvidt grønnsaker, og blir jævlig irritert om jeg får mat med løk i.

5. Liker meg ikke rundt mennesker
En ting som er ganske så dumt er at jeg hater mennesker. Jeg hater når de ser på meg, og nei jeg bare æsj.

6. Klarer ikke å holde igjen spydige kommentarer
Om noen ser stygt på meg feks. så kommer jeg veldig lett på en stygg kommentar å si til dem. Eller om jeg hater en person og h*n går forbi meg så kan munnen min lett åpnes.

7. Klarer ikke å være glad på andre sine vegne
Dette er egentlig den verste. For man burde væte glad på andre sine vegne, men jeg klarer det ikke. Vet ikke om det er sjalusi eller hva det er, men det er synd.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

-

Skrevet 08.02.2014 klokken 02:44 | Kategori: Hverdag | Kommentarer: 0


. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

9 month with bf

Skrevet 04.02.2014 klokken 16:12 | Kategori: Hverdag | Kommentarer: 1


I dag har jeg vært sammen med Joakim i 9 mnd. 9 mnd er ikke akkurat lenge for de som har vært sammen med kjæresten sin 1-3 år, men for meg er 9 mnd ganske lenge å jeg håper det blir såååå mye lenger. 

Vi har kanskje kranglet endel, men det betyr ikke at vi må gi opp. Jeg har mange ganger villet gi opp, men man kan aldri gi opp en som er så god, snill og godhjertet. Og jeg ville heller aldri latt noen andre få ha det så godt som jeg har det med deg. For jeg vet at du ville funnet en som er bedre enn meg, penere enn meg. Men det er meg du sammen meg, så det betyr vel at du bare vil ha meg.

Jeg er virkelig glad for at jeg ble sammen med deg. Du fikk meg til å føle meg elsket, som ingen andre ha klart før. 'Samt som jeg hadde det veldig vanskelig den tiden, som du fikk meg til å glemme. Jeg elsker deg, Joakim. Jeg elsker hvordan du er, hvilken musikk du liker, hva du gjør, hvor flink du er på ting. Selv hvor dum jeg kan være noen ganger (OFTE) så elsker jeg deg sååååå ufattelig mye. ♥
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

1 kommentar

hits