Photo

Skrevet 31.05.2014 klokken 20:33 | Kategori: Photo | Kommentarer: 0


. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

Innkjøp og div.

Skrevet 21.05.2014 klokken 16:39 | Kategori: Innkjøp | Kommentarer: 1


. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

1 kommentar

Himmelsk frokost

Skrevet 15.05.2014 klokken 12:51 | Kategori: Hverdag | Kommentarer: 2

Dette er noe av det beste man kan spise til frokost. Det er lett og spise før man skal på skolen og man bli som passe mett. Lett og godt! Det er ekstra godt med jordbær oppå, men hadde ingen jordbær nå. Noen flere som spiser sånn til frokost/lunsj?

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

2 kommentarer

Photos

Skrevet 15.05.2014 klokken 12:26 | Kategori: Photo | Kommentarer: 1


. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

1 kommentar

Igår

Skrevet 13.05.2014 klokken 13:37 | Kategori: Hverdag | Kommentarer: 1


1. Frokosten // 2. Besøkte lille Nelia // 3. Røykepause // 4. Handling med kjæresten.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

1 kommentar

Dagens sitater

Skrevet 11.05.2014 klokken 13:19 | Kategori: Sitater | Kommentarer: 0


-  Be who you are and say what you feel, because those who mind don't matter, and those who matter don't mind.

Be the change that you wish to see in the world.

If you don't stand for something you will fall for anything.

I have not failed. I've just found 10,000 ways that won't work. 

If you judge people, you have no time to love them. 

For every minute you are angry you lose sixty seconds of happiness. 

One good thing about music, when it hits you, you feel no pain. 
 

 

 

 

 

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

Hva som gir meg motivasjon

Skrevet 10.05.2014 klokken 12:15 | Kategori: Inspo | Kommentarer: 0Sånne bilder som dette gir meg motivasjon til å trene, fordi det viser en enorm stor forskjell fra før og etter. Det er sykt hvor bra rumpe man kan få av å trene! Kunne ønske jeg også hadde motivasjon nok til å trene hver dag, og spise mindre usunt! Hva synes dere?

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

Er så sliten

Skrevet 09.05.2014 klokken 11:17 | Kategori: Hverdag | Kommentarer: 3


Siden jeg sluttet på skolen i oktober, har alt vært ett jævla slit. Når man tar ett fri år så ser man helst for seg at man har det utrolig bra og er heldig som slipper å stå opp tidlig og gå på skolen. Men jeg har aldri vært mer sliten, som jeg er nå. Jeg har ingen jobb, fordi ingen trenger meg. Og når det kommer til alt, så sitter jeg for meg selv. Helt alene.

Det verste med å slutte på skolen, er jo angsten du får når du er med mange mennesker. Du blir så vant med å være alene, og når du er rundt mennesker kommer frykten av å ikke være bra nok. Å føle at man ikke er bra nok, og ikke er til noen nytte - er den verste følelsen. Det vet vi alle. Vi har alle vært der. 

Jeg har det vanskelig, og jeg sliter virkelig for å komme meg på beina igjen. Det er greit å si at det er min feil at jeg sluttet på skolen, fordi det er min feil. Men å starte på ny skole, med nye folk - det var så utrolig utrolig vanskelig for meg. Ingen av de jeg trengte var der, og begynne på nytt var bare.. ja vanskelig. Alle i klassen var flinke med alt, og jeg var mindre flink. De visste mer og kunne mer. 

Å slutte på skolen var aldri greit, jeg ville hovedsakelig ikke slutte i det hele tatt. Men jeg var aldri sterk nok til å gjennomføre det. Jeg satt og gruet meg til skolen hver eneste dag. Jeg var så redd for å være alene. Noe som jeg også var, siden alle andre var så hop spleiset. Jeg følte meg ikke velkommen heller, av verken medelever eller lærere. Så jeg tenkte at det var bedre å slutte og heller ha ett fri år. Men nå i etter tid, så har dette vært en utrolig vond prosess jeg har satt meg selv i. Heldigvis er det ikke lenge til sommerferien, og jeg får startet på nytt. Jeg gruer meg ufattelig mye, men jeg vet at jeg skal klare å fullføre mine 3 år på skole, og få en utdanning. Som jeg alltid har drømt om.


Og jeg vil takke min kjæreste som har vært der, både på mine vonde og gode dager. Som alltid har gjort alt for å få meg i bedre humør og fått meg til å smile. Du betyr ekstremt mye for meg. ♥

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

3 kommentarer

hits