Hvor jeg ønsker å være

Skrevet 19.09.2014 klokken 17:23 | Kategori: Hverdag | Kommentarer: 0


Dette hotellet i New York.

Dette hotellet i Florida.

Dette tivoliet i Los Angeles.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

Hvorfor er dyr mindre verdt

Skrevet 03.09.2014 klokken 23:13 | Kategori: Hverdag | Kommentarer: 2


Hvorfor er dyr mindre verdt enn mennesker? Dette er mitt evige spørsmål, ett spørsmål som jeg gjerne vil ha svar på. Hvorfor er dyr mindre verdt en deg? Hvorfor er du så mye bedre? Jeg ser hele tiden en video om dyremishandling, og de som filmer står og ler. Det er så jævla kvalmt og jeg får så vondt inni meg.

Jeg skjønner ikke og jeg vil sikkert aldri forstå hvorfor MENNESKER er så stygge. Fordi mennesker er det styggeste, motbydeligste, idiotene som finnes på jorda. Jeg rett og slett hater hvordan mennesker tror de kan gjøre hva de vil. Forsøple, misshandle, drepe, forurense. Er virkelig mennesker bedre enn dyr? Svaret er NEI! Det er forskjell på villdyr og husdyr, men når alt kommer til alt er det forsatt dyr. 

Jeg er så lei av alle videoer av dyr som blir drept på en FORFERDELIG måte! Jeg husker da jeg var 10 år, jeg kom over en video der det var ei asiatisk dame som trakka ihjel både kaninunge og kattunge. Det sitter forsatt klistret i hjernen min, hvordan de skrek og hvordan hun lo. Jeg skjønner ikke hvordan de klarer, og hvordan de får til. 

Her om dagen kom jeg over en video med en kattunge. (Jeg så ikke videoen, men jeg leste hva som sto over) - De satte fyr på katten, og lot den brenne. 

Hvorfor er det slik at vi kan bare avlive dyr om de biter? Vi mennesker da??? Er vi så mye bedre??? NEI, vi er så mye verre. En hund har en sjanse, mens vi mennesker har uendelig??? Det er ikke rett! En hund er avhengig av en eier som oppdrar den rett, men er det da hunden sin skyld for at den biter? Og er det da rett å avlive den?

Det er så mange spørsmål, og alt for lite å få svar på.

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

2 kommentarer

School

Skrevet 02.09.2014 klokken 11:51 | Kategori: Hverdag | Kommentarer: 0


Nok en dag på design og håndverk.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

This weekend

Skrevet 01.09.2014 klokken 18:05 | Kategori: Hverdag | Kommentarer: 1


I helga så var jeg i Oslo på konfirmasjon og Tusenfryd. Jeg kjenner ikke helt konfirmanten, men det var ihvertfall i slekta til Joakim. Maten var god og alle menneskene der var kjempe koselige.  De hadde også konfirmasjonen på en ubeskrivelig fin plass.
Vi var på Tusenfryd igår, ett ord å si om det, ''oppskrytt''. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

1 kommentar

Long time ago

Skrevet 01.09.2014 klokken 15:39 | Kategori: Hverdag | Kommentarer: 0


Stund siden jeg har blogget nå. Har savnet det, men har egentlig ikke hatt tid nok til å blogga. Jeg vurdere å starte igjen for å ha noe å drive tiden min med. Det er ikke så veldig mye jeg gjør i livet mitt nå, siden jeg går på skole og har egentlig bare tid til å være der også kommer jeg hjem veldig sent.. 

Akkurat nå bor jeg med kjæresten min (og moren hans), på Harpefoss. Jeg har det kjempebra og liker meg her. :-) Jeg går på Otta på linje 1DH (design og håndverk), siden jeg sluttet ifjor så går jeg første året i år isteden. Neste år blir det nok til at jeg går frisørlinja. 

Har veldig mye å dele med dere, men akkurat nå så skal jeg ut å klyppe plen. Blogges


Instagram; Maritaresset

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

hits