Bursdags gaver

Skrevet 08.10.2015 klokken 22:42 | Kategori: Hverdag | Kommentarer: 0


Mamma, pappa, bror, kompis og kjæresten min. Har hatt det veldig veldig bra i dag, og var koselig at de kom på besøk for å feire meg. Er ogsåååå veldig fornøyd med gavene jeg fikk. :DDDD

Men nå skal jeg spille xbox, snakkes! 


. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

18 år idag

Skrevet 08.10.2015 klokken 21:05 | Kategori: Hverdag | Kommentarer: 2


Kommer til å legge ut gaver jeg har fått i dag, i morgen eller i kveld! Hvertfall vært en veldig fin dag! Og jeg er endelig 18 år!!!!!

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

2 kommentarer

Hjemme kos

Skrevet 06.10.2015 klokken 14:59 | Kategori: Hverdag | Kommentarer: 0


Hei! I dag er jeg hjemme, og koser meg. Ser på filmen annabelle, og har laget meg en kopp kakao. For i dag er det veldig kaldt ute! Skal rydde og vaske litt etter filmen, og slappe av resten av kvelden.

Her ser dere noe av hybelen jeg bor i. Kan ta bilde av alle rommene når jeg har ryddet, hehe. Det er veldig fin utsikt her jeg bor også. 


. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

Lyst til å rømme

Skrevet 05.10.2015 klokken 00:49 | Kategori: Hverdag | Kommentarer: 1


Jeg vil bare rømme, fra venner, familie, Norge og alt. Jeg vil se verden, klarer ikke å vente mer. Vil få tankene mine på andre ting, noe annet enn skole og dumme og vonde følelser. Vil møte flere folk, høre flere nye språk, lære å snakke flere språk.

Tenk deg og bare reist dit du vil, uten å tenke. Slippe å tenke, bare gjøre det. Alene. Det virker veldig skremmende, men jeg tror når du kommer deg dit, så vil du ikke angre ett sekund. Når du vet du er alene, tar du mer sjanser. Du tar initiativ til å snakke med andre og omvendt.

(80) Tumblrℓuxurу

Vil kaste opp tanke på at jeg må vente med å reise. Vil og klarer ikke. Vil bade, sole meg, utforske nye drinker, le med nye mennesker, spille volleyball på stranda, jogge ute ved siden av stranda, utforske nye attraksjoner, glemme ting, få nye morsomme minner, gjøre feil. Bare være en plass der ingen dømmer deg, og der ingen kjenner deg.

Route 66Arizona road trip, Route 66🙌

Kjøre Route 66, med en Dodge Charger 1969 hadde også vært en drøm. Og den drømmen skal bli virkelig. Jeg tror det er veldig viktig å ha en drøm du kan se opp til, som du har bestemt deg med å oppnå. Har du ingen drømmer du ikke har troen på skal skje, tror jeg livet blir trist og kjedelig.

Det finnes uendelig med måter du kan få drømmen i oppfyllelse, men det finnes grenser. Min største drøm er uansett å se nesten alt av Amerika. Og gjør alt for at den skal bli ekte.

✈(1) TumblrUntitled

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

1 kommentar

SeterFest

Skrevet 03.10.2015 klokken 19:51 | Kategori: Hverdag | Kommentarer: 0


Igår ble det fest hos en jeg kjenner, var kjempe morsomt! Nye mennesker og det var kjempe koselig!

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

Ønskeliste

Skrevet 02.10.2015 klokken 16:54 | Kategori: Inspo | Kommentarer: 1Snart jul og har snart bursdag og dette er hva jeg ønsker meg mest, etter penger (til billappen). Virker som en kravstor drittunge, men kommer til å kjøpe dette til meg selv når jeg får penger nok uansett. Og har ønsket meg dette en stund. 

-Hva ønsker du deg til jul/bursdag?

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

1 kommentar

Liten høst inspo

Skrevet 01.10.2015 klokken 13:43 | Kategori: Hverdag | Kommentarer: 0


. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

hits