Leste nettopp...

Skrevet 21.07.2015 klokken 12:49 | Kategori: Meninger | Kommentarer: 1


ett innlegg jeg skrev for tre år siden. Først og fremst vil jeg si, så mye skrive feil, og for det andre vil jeg bare fortelle dere noe.

I det innlegget stod det hva jeg hadde opplevd. Jeg hadde en tung periode, jeg var ødelagt. Og jeg trodde at det aldri ville bli bra igjen. Jeg hadde liksom akkurat startet med puberteten og da ble det jo eeeextra vanskelig, ble selvfølgelig mer følsom.

La meg fortelle dere historien, kort fortalt. Jeg hadde blitt mobbet angående nesen i en lang periode, og det hadde blitt slutt mellom kjæresten. Du vet, first love? Eller du trodde det. Og det sårer jo som bare faen, ikke sant? Er ikke helt sikker på hva som som var verst... Men jeg tror det var kjærligheten. Fordi jeg tror jeg tenkte innerst inne at nesen min er sånn og at jeg kan dessverre (for deres del) ikke opereres for å bli den du vil jeg skal være. Altså hvorfor? Jeg må le, altså hvorfor ville jeg ha operert meg for at du skal synes at jeg er pen. Du var ikke pen selv engang, du hadde en helt for jævlig personlighet. 

Meg for 3 år siden.

Poenget mitt nå er å fortelle dere at mobbing er feil. At det kan fort ende dårlig, men for meg så endte det godt (ikke pga mobbingen, men jeg kom over det). Jeg er nå sammen med Joakim og vi har vært sammen i 2 år og 3mnd. Og jeg er så heldig. Han har gjort meg så lykkelig og gjort så jeg føler meg elsket.  Og til slutt vil jeg bare si at det ordner seg for alle, til slutt. Tenk framover, prøv deg fram og ta sjanser. 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

1 kommentar

California

Skrevet 02.11.2014 klokken 14:40 | Kategori: Meninger | Kommentarer: 1


Om du vil bli lei deg og glad på samme tid så sett deg ned å se videoene nedenfor av California med EF SPRÅKKURS. Jeg griner så jævlig innvendig akkurat nå... Fordi jeg virkelig vil være der.. NÅÅÅÅÅ!. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

1 kommentar

Ønskeliste

Skrevet 02.11.2014 klokken 13:51 | Kategori: Meninger | Kommentarer: 0


TATOVERING - Jeg har alt fått noen til å lage en til meg, så nå mangler jeg bare å spare.


SMINKEBORD - Fra ikea, det er kjempe fint og utrolig smart å ha. På bildet under brukes det som databord/skrivebord, men det går også an å bruke det som sminkebord.


AMERIKA - Dette er nok den største drømmen og ønsket som jeg noen gang vil ha. For å komme meg dit må jeg jobbe for det, og det ganske hardt. Men jeg vet at for alt jeg gjør for å komme dit, vil jeg aldri angre på senere.
 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

.

Skrevet 07.11.2012 klokken 01:36 | Kategori: Meninger | Kommentarer: 2


Dette kommer til å bli en veldig flaut innlegg. Og det mest fordi jeg vet det er mange som jeg kjenner som leser bloggen min. Men jeg skriver det her fordi jeg ikke klarer dette mer.

Jeg har laget innlegg om følelser før... mange ganger... og de gangene er jeg på det verste.. og som vanlig blir det bedre. "Just when you think it can't get any worse, it can. And just when you think it can't get any better, it can." Men som den personen jeg er så klarer jeg ikke å snakke om mine problemer... jeg skriver dem. Og når jeg gjør det blir jeg stempla som dramaqueen, men det får da være... for jeg takler ikke å holde alt det vonde i meg, HELE TIDEN! Er dessverre ikke en sånn person. (Credz til den som faktisk klarer det).

Dette året har ikke vært det enkleste året. Skolen blant annet.. jeg har ikke prøvd mitt beste, men det siste året har jeg virkelig prøvd. Jeg har prøvd å vært positiv, smile, få bra karakterer og lære. Men å smile til sure lærere, lære av sure lærere, være positiv til sure lærere går ikke an (jeg snakker ikke om alle lærere her). Jeg har også øvd og prøvd på prøvene... men karaterene vil ikke stige. Og så følesom som jeg er blir jeg deprimert av hvor dårlig jeg egentlig er. Og at jeg faktisk ikke får bedre karakter selv om jeg prøver.... Folk forteller meg ''Om du prøver og øve mere så får du til det'' eller ''Det er ingen unnskyldning'', men jeg har virkelig prøvd... og jeg føler meg sykelig dum som ikke klarer bedre. J
eg vet virkelig ikke hva jeg skal gjøre.

Og så er det utseendet. Nå i det siste har det ikke gått EN ENESTE DAG uten at noen kaller meg stygg. Ja noen kødder, men tror de virkelig jeg skal ta det på kødd når det er mange andre som er FULLT ærlig på det og sier det hele tiden sånn at jeg skal skjønne det? NEI. Jeg selv tar ALT personlig og slutter ikke å tenke på det før det skjer noe virkelig bra. Jeg vet selv at jeg ikke er perfekt, og at det er mye jeg kunne ha endret på. Og det skal jeg. Når jeg faktisk er gammel nok. 

Og vennenne mine... jeg har 4 gode venninner! Og jeg elsker dem utrolig høyt. Jeg kunne ALDRI i mitt liv ønsket å mistet dem. Om jeg ikke hadde hatt noen av dem hadde jeg garantert ikke greid noe av dette. Hver dag på skolen, kommer de bort til meg... gir meg klem, sier hei og smiler. Noe som jeg blir så utrolig glad for ♥ Det er de som lyser opp dagen min!

Jeg tenker for mye. På framtiden. Om jeg kommer inn på noe skole i det hele tatt neste år. Om jeg kommer til å miste kontakten mellom mine nermeste venner.. Om jeg skal flytte. Hva jeg skal gjøre om jeg ikke kommer inn på noen skole. Hva om jeg aldri får meg jobb. Jeg får lyst til å gråte tanken på skolen. Jeg er så DRITT lei både det ene og det andre når det gjelder skole...

MEN HAR VEL BARE EN TING Å GJØRE...

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

2 kommentarer

Blogger du bare må lese. (2)

Skrevet 15.09.2012 klokken 13:18 | Kategori: Meninger | Kommentarer: 2


Carolinellund - Pen jente, med super rå blogg!


MarteNordberg - Nydelig sier jeg bare!


Walkinlove - Så klart må jeg linke bloggen til bestevenninna mi. Denne jenta er seriøst denne skjønneste jenta man kan finne. ♥


Lillsu - Jente med sykt fint hår og er sykelig flink til å ta bilder!!! 
 

Smg12 - Nydelig jente dette da gitt, og har en sykelig fin blogg!


Tinaml - Hun har ikke så mange bilder av seg selv, men satan så bra blogg!


Woop - To søte jenter, bare sjekk den ut sier jeg bare!
  

Ninasise - Og selvfølgelig denne søte jenta da!
  

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

2 kommentarer

Blogger du bare må lese. (1)

Skrevet 14.09.2012 klokken 18:29 | Kategori: Meninger | Kommentarer: 0


Nå skal jeg altså linke blogger jeg liker. Og blogger jeg vil anbefale min 20 unike lesere. ♥ (Dere kan forsatt bare ''melde'' dere på, jeg kommer nok til å linke mange fler).

GinaL0ve - Fantastisk blogg!
  

HerjePhotography - En gutt jeg har fulgt med siden dag 1, flink blogger!


 Silljess - Utolig søt jente, med store bra bilder!
 

Frk2angel - Store bilder og lus design, det liker jeg!


Dwer - Nydelig jente med en super blogg!


Elenasim0nsen - Søt jente dette der altså, bra blogg også!


Sandramartinee - Utrolig bra bilder og nydelig jente!

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

So many feelings

Skrevet 14.09.2012 klokken 02:12 | Kategori: Meninger | Kommentarer: 1


Jeg har så alt for mange følelser inni meg. Triste, gode, vonde, harde og kjærlighet... Det er som om verden har stoppet helt opp for meg. Akkurat NÅ! Og jeg kan ikke røre meg, snakke, le eller gråte. Som om en drøm som er virkelig. Da man skal løpe fra zombier, monster eller andre skumle greier.. Beinene dine blir som gele og klarer ikke å flytte på seg. 

Jeg sitter dagen lang å ser på quotes, og drama filmer. Er tragisk som FAEN. Og later som om det blir virkelig, og at det alltid ender godt! Som One tree hill for eksempel. Peyton og Lucas ble sammen igjen til slutt, det endte godt for begge. 

Eneste vi gjør på denne jorda er å gå, snakke, jobbe, sove, spise, elske, hate, slite rævva av seg, gjøre lekser ca halve livet og er 1 av 2010949405980 mennesker. Og for å ikke glemme å bli mobbet. Bli kaldt stygg, feit, hore, kjerring, dum, ekkel, idiot, neger.. hver eneste dag. En person HVER eneste dag blir mobbet, og DE ordene jeg skrev blir mest brukt. Hvorfor?

Det å like noen også... det kan være så jævla hardt til tider. Å like noen så sykt, at det faktisk ikke skulle vert lov. Det er på EN måte deilig og føle at du liker noen, men på EN annen måte så skulle jeg ønske det ikke fantes. Da du liker en person, og ser gjennom hva han har skrevet til andre jenter... den følelsen er seriøst noe av det verste som finnes. Du finner faktisk ut mye av den personen da. Uheldigvis.


// Weheartit 

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

1 kommentar

Det som irriterer meg DEL.2

Skrevet 19.07.2012 klokken 22:25 | Kategori: Meninger | Kommentarer: 1


♥ Du skal ikke ha noe sex liv
 Jeg leser ofte at det er jenter i alderen 16-20 fortelle at jenter under 16 år ikke burde ha noe sex liv. Men det dummeste av alt er at de startet sex livet sitt når de var 13-15 år. DamnITfail.

♥  Fuckings hermegås
Når jeg sier jeg ønsker meg f.eks Jeffrey Campbell og coverse - så kommer det en eller annen jente og sier at jeg hermer etter toppbloggere. Tror dere virkelig jeg ville ha kjøpt noe jeg ikke hadde likt? TROR IKKE DET

♥ Kjæresten først - venner etter på
Når en venn/venninne velger kjæresten sin forann venner, da vet man at h*n er dum. Seriøst. Tenk når det blir slutt. 

♥ Taper blogg
Når en som ikke blogger sier at DU suger til å blogge. Blogg selv, å hold kjeft! ♥ Røyking dreper
Jeg var lenge i mot røyk, men sluttet med det når jeg startet i 8. Jeg startet ikke med røyk btw. MEN det som irriterer meg mest er at jenter (fordi det er flest av dem) sier at du er stygg, ekkel og dum fordi du røyker. Det fins grenser da. Man trenger ikke å rakke ned på andre fordi de velger det de velger. Just saying. Vart en veldig creepy og dum setning, men samma det.

♥ Folk som klager på att andre klager
Når noen lager en klage status og en annen lager klage status om det igjen. Dats funny

♥ Faker med kjæresten

Når ei jente rett og slett bruker kjæresten sin for gaver (gutter også, i noen forhold). Jeg blir nesten lei meg.

♥ Blodine vits
Selv om jeg har faget meg rødt, så blir jeg sint når noen tuller med blondine vitser. Altså jeg skjønner at det er tull- men hvorfor blondiner? For å være ærlig er brunetter, rødhetter og alle slags farger like dumme.  Selv om jeg ler hver gang noen sier en vits om blondiner.. x'D Man kan liksom ikke, ikke le.


 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

1 kommentar

Drømme huset

Skrevet 16.07.2012 klokken 16:18 | Kategori: Meninger | Kommentarer: 2


. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

2 kommentarer

I know shes so much prettier than me

Skrevet 15.07.2012 klokken 15:50 | Kategori: Meninger | Kommentarer: 5


Er det flere som føler at alle er penere enn deg? Og at hver gang du går med noen som du føler er penere enn deg, får aldri du oppmerksomheten? Og at du blir aldri lagt merke til først av ''gjengen'' din? ER ikke det en vond følelse?

Jeg går gjennom dette- nesten hver dag! Det er så sykt vond følelse å ikke føle seg pen nok! For jeg vet jeg har stygge tenner og en sykt stygg nese. Jeg har lenge pratet om å operere begge deler, men så forteller vennene mine meg at jeg er søt nok som jeg er, og trenger ikke å endre på noe. Men da vet ikke de hvordan det er å føle seg så utrolig mye styggere en andre! 

Jeg hører stadig at mine venner forteller ting andre forteller til dem. At jeg er stygg, hore, løs, ekkel, skakk nese, åå for en god følelse det er å få høre! For det første; Å GNI inn at jeg er stygg er faen ikke nytt for meg. For det andre; Hore er ei dame/mann som selger SEX ! For det tredje; Løs er man ikke mindre man har kjæreste og driver med en annen. Altsåå kliner, flørter, har samleie osv. For det fjerde; Ekkel? Skjønner ikke hvorfor folk kaller meg ekkel, men de med det! For det femte; Så vet jeg selv at jeg har skakk nese, til og med vennene mine vet det, og alle andre.... Og jeg vet den er stygg, og til takk for at alle som ''minner'' meg om at jeg har skakk nese skal jeg operere den når jeg blir 18 år. Jeg tror ikke jeg har kommet til å operert den om ingen hadde sagt noe. Så takk til dere haters og bullies.

Jeg kom alltid hjem sint å irritert. Fordi jeg har faka smilet mitt hele dagen lang etter at noen gutter kalte meg skakknese, 60grader osvosv. Jeg prøvde alltid å spille med. Jeg tenkte kanskje de kom til å slutte etter som om jeg vet det selv. Men de sluttet ALDRI. Ikke før jeg sa fra til rektoren. Jeg hugser det extremt gått. Jeg hadde skulket en time, så jeg måtte til rektor. Jeg skulle snakke med han for å bli litt kjent før vi snakket om hvorfor jeg skulket. Han spurte om hvordan jeg hadde det på skolen... Jeg svarte; Vel, det går bra. Han så på meg om spurte en gang til. Fordi han skjønte at det var noe som var i veien. Jeg sa at jeg hadde blitt mobbet på turen hjem i lengere tid. Og at jeg ikke klarer å konsentrere meg. Han spurte om hvem det var som har sagt det... Jeg nektet å fortelle hvem det var.. Men han presset der ut av meg. Så jeg fortalte det. Men jeg sa også at han IKKE skulle si noe til noen andre.. Men han hadde fortalt det til lærerne til de guttene og sagt det på foreldre møtet deres. Jeg fikk utrolig vondt i magen. Jeg ble sint, så sint at jeg viste ikke hva jeg skulle gjøre av meg. Neste dag kom han ene og sa til meg; Unnskyld for at jeg kaldte deg det jeg gjorde, men det var tull. Jeg tulla bare med deg. Altså- det var så utrolig modent gjort å gå face to face å si unnskyld, men å si at det var kødd... Det er ikke noe å kødde med, når man faktisk har skakk nese.

 Jeg gikk i 8 klasse da jeg ble mobbet om nesen min. Den tiden det ble slutt mellom kjæresten også. Så det ble bare verre og verre for meg. Jeg hadde ingen å snakke med om dette. SÅ når jeg kom hjem gråt jeg litt, mens jeg hørte på triste sanger. Noen ganger gråt jeg meg i søvn. Noe som var så utrolig deilig. Men det var alltid et mareritt å våkne opp! Hele greia mellom meg og eksen var at jeg var en liten sjalu drittunge. Jeg ble sjalu av det minste detalje. Han snakket med ei venninne av meg. Som var hans tidligere kjæreste. Jeg følte at han var mer glad i henne enn meg. Og jeg følte at  han syntes hun var penere enn meg. Det var en dag på skolen da jeg gråt. Jeg gråt ikke bare fordi han snakket med henne. Men at jeg var rett og slett ferdig. Vi hadde vært sammen 2 ganger før det. Så kjærligheten mellom han og meg hang i en TYNN tråd.. Jeg hadde ei utrolig god jente sammen med meg da. Hun er sammen med broren til eksen min, de har vært sammen i snart 2 år btw. Verdens skjønneste par. Og hun er den mest beste jenta noen kan ønske seg. Hun er så snill, og god at man kunne aldri tenkt seg å miste ei sånn jente. 

Og til slutt. Til dere som mobber ei jente/gutt angående utseendet, just stop. Du vil uansett få igjen for det. Og dere kan faktisk ødelegge ett liv! Ett liv som har mange år forann seg. Goodbye. 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

5 kommentarer

Ting som irriterer meg

Skrevet 02.07.2012 klokken 19:51 | Kategori: Meninger | Kommentarer: 1- Ikke smilefjes?

Det er jo nesten som 3.verdenskrig - bare fordi man ikke sender smilefjes etter en setning, så betyr ikke det at jeg er sur på den personen eller andre greier. Altså det er bare ett jævla smilefjes.

- Ikke nok likes....
Jeg har endel venner på facebook som sletter bildene sine etter likes. De fleste er jenter. De har ca fra 80-150 likes... Da de får under 60 på 1 dag, så klikker de sånn seriøst. Sletter bildet fordi de tror det er for stygt til at noen får se det. Jeg synest dette er så fuckings idiotisk...  

- Hun er stygg
Her tenker jeg mest på facebook. Jeg hører stadig at jenter under 20/10 likes er stygge, og at de som har over 100 likes er horer. Jeg forstår bare ikke helt hva folk vil ha da. Jeg ser ofte at jenter over 100 likes viser kløft og kropp, men det betyr ikka at de er horer liksom! Og de som har under 20 likes da, som blir kaldt stygg av jenter med litt mer likes... jeg synest de er like pene som de over 100 likes. Det jeg mener er at det er en nettside, der man kan trykke liker! Og at man burde jo ikke ta alvor på likesene... man er da for faen ikke stygg bare fordi de har under 20! Ahh dette var den største irritasjon min, er såå vanskelig å forklare skriftlig, men håper dere forstod!


-  Hjemme i ferien
Jeg er den eneste i vennegjengen (trorjeg) som ikke skal utenlands i sommer. Sånn som jeg har fått med meg, så skal de fleste til syden. Og jeg skal være hjemme her i den kalde bygda Sør-Fron, får lyst til å spy!

-  Jenter som skal ødelegge for andre.
Når man først begynner å drive med en gutt, så skal ei falsk drittkjerring komme iveien. I know where you live!!!! 

-  Melkesjokolade og vann
Fyfaen den kombinasjonen er helt feil! Når man først har sjokolade, skal man ha brus også! Lørdagskos ♥


-  Bedre enn deg
Når noen sier til deg at de er bedre enn deg, og da de faktisk gjør alt for å være bedre enn deg. Åhh kiss my ass daa! 

- Kort betaling.
Akkurat da du har laget deg en konto på en random side, og skal til å bestille klærne/tingene osv. så må du faen meg betale med kort! Veldig skuffende. 

- Jævla hore!
Egentlig er det dette som irriterer meg mest. Når ei jente viser kropp kommer det ca 860493869308 kommentarer om hvor stygg og feit hun er, når hun ikke i det hele tatt er det. Og at hun er ei stor hore som viser kroppen sin. Når jeg sier kropp mener jeg bikini, bh&truse, badedrakt, shorts&bh osv... Jeg har en liten erfaring der. Jeg la ut et bildet av meg i bikini på facebook, der fikk jeg endel negative reaksjoner. Og det var også endel flere jenter på min alder som hadde gjort det samme, og de fikk jo ikke en eneste negativ kommentar. De fikk faktisk likes av de som hakket ned på meg! Jævla døll ass.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

1 kommentar

hits