Anbefalinger

Skrevet 18.01.2015 klokken 15:02 | Kategori: Produkter | Kommentarer: 1Dette er tre produkter jeg vil anbefale dere ''lesere''. Kommer til å linke hvor det er går an å få kjøpt det.


Denne er kjøpt på h&m (var ikke å få kjøpt på nettet). Det er både eyeshadow og eyebrow i den, og jeg synest den er ganske god forhold til mange andre. Øyenskyggen er kjempe god å ha på, den er myk og er ikke ''hard'' og er ikke vanskelig og ha av. Det er bare lys øyenskygge, men det finnes nok også i mørk.


Denne kan kjøper her. Denne bruker jeg for det meste i ansiktet, og den hjelper virkelig for folk med tørr hud. Jeg brukte den i en uke og da var alle ''inn tørket'' plasser borte. Har prøvd en annen produkt før og den hjalp overhode ikke, og den brukte jeg i en måned i strekk.Anbefaler hvertfall denne for dere som sliter med tørr hud. Lover at denne 100% funker.


Denne kan du få kjøpt her.Dette er absolutt en favoritt! Jeg bruker denne til strekkmerkene mine, og har kun brukt dem 3 dager. Jeg ser allerede forskjellen og satser på at de blir nokså borte til slutt. Denne anbefaler jeg ABSOOLUTT til alle med strekkmerker, arr osv. Skapte lykke for meg. 

Håper dere likte anbefalingene mine. Dette er min første gang og satser på at det blir flere i løpet av tiden. :-)

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

1 kommentar

Gir bort dette, gratis!

Skrevet 29.11.2012 klokken 18:42 | Kategori: Produkter | Kommentarer: 3


God dag! Siden jeg har fått tilbake nettet så kan jeg jo blogge som vanlig igjen. Men hovedsaken med dette innlegget er at jeg har fått 5 deksler til desire inspire 4g, som jeg ikke aner hvor jeg skal legge av. Og om det er noen i denne verden som trenger/vil ha ett deksel av meg, har jeg ikke noe i mot å sende det til deg! Om du vil ha ett, legger du bare igjen e-post addr eller facebook navnet. Så skal jeg kontakte deg. 


Denne er svart og dekselet er hardt, altså null silikon.

Skinnveske til mobilen.

Skinnveske til mobilen.

Denne er blå og er også hard. 

Og denne er hvit og laget av silikon.

 


GJERNE DEL INNLEGGET VED Å TRYKKE PÅ FACEBOOK-LIKER KNAPPEN SLUTTEN AV INNLEGGET.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

3 kommentarer

Har bursdag i dag!

Skrevet 08.10.2012 klokken 15:45 | Kategori: Produkter | Kommentarer: 5


I dag er jeg endelig 15 år (snart 18!!!!). Fikk gave av Lena, John Arne, Amund og Pål-Erik i dag tidlig (Familiemedlemmer) og senere på dagen fikk jeg gave av min bestevenn Cathrine! ♥ 


Alt dette (over) fikk jeg av Cathrine! ♥ Verdens søteste, og verdens besteeeee gave!!!! LoveyouDette fikk jeg av L,PE,JA,A! Noe jeg virkelig trengte!! ♥ 
 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

5 kommentarer

FargaHåret

Skrevet 30.09.2012 klokken 20:17 | Kategori: Produkter | Kommentarer: 2
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

2 kommentarer

Parfymene mine

Skrevet 02.09.2012 klokken 20:35 | Kategori: Produkter | Kommentarer: 1Det er disse parfymene jeg har. Men det er spesielt en av dem jeg HATER! Den lukter gammel dame, seriøst... Det er bare kvalmt.

Disse to er definitivt de beste. ''Blomster'' parfymen er kjøpt på lindex - 99 ♥  La Rive er kjøpt på h&m - 39 (tror jeg) ♥ Ahh trenger ikke dyre parfymer til 500 kroner for å lukte deilig da. Hehe.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

1 kommentar

Farget håret rødt

Skrevet 07.07.2012 klokken 20:07 | Kategori: Produkter | Kommentarer: 1
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

1 kommentar

GAVER

Skrevet 02.07.2012 klokken 14:04 | Kategori: Produkter | Kommentarer: 0Mamma og bestemor (pluss to venninner) har vært i Praha. Det er alltid en standard og ta meg seg en gave hjem. Tusentakk og loveyouboth!  

Fikk en nydelig ring fra mamma. Det var mest en konfirmasjonsgave, siden min søster også fikk da hun var konfirmert.

Denne fikk jeg av min bestemor. Den halvrunde blå var definitivt best lukt.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

Gave fra Cactus.

Skrevet 31.05.2012 klokken 14:57 | Kategori: Produkter | Kommentarer: 1


IForgie uke var jeg på Cactus og jobbet i ca 5/6 timer hver dag.. Jeg kostet hår, vasket hyller og ryddet varer. Det var utrolig hyggelig å jobbe der med hyggelige mennesker. Og for takken fikk jeg ett reisesett som det var Shampoo, Balsam, Olje og Hårmaske oppi. Funker utrolig bra også!


 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

1 kommentar

hits